Global Production TV

Productora audiovisual de Barcelona

Fem realitat la teva necessitat audiovisual

Sóm fanàtics de la tecnologia multimedia i dels equipaments audiovisuals. Això ens fa experts de la nostra feina, perquè la vivim amb passió.

Tot just estem entrant a la cuarta revolució industrial, on la comunicació rolex datejust m126331 0002 41mm mens watch chocolate dial audiovisual hi té un fort pes important. T’acompanyem en el desenvolupament audiovisual que el teu projecte necessita.

Oferim un ampli ventall de serveis de vídeo

La nostra experiència

Som un equip d’experts, cadascú en la seva matèria que estem coordinats per assolir els objectius proposats amb la màxima eficàcia possible.e cigaret mod Drip Tips

Tenim una àmplia experiència en la creació i gestió de streamings de vídeo des de qualsevol ubicació. Sabem trobar la forma idònia per transmetre amb baixes latències i la màxima qualitat possible en cada cas.

Portem una llarga trajectòria de més de 15 anys acompanyant als nostres clients i aprenent amb cada una de les feines fetes.

Producció i postproducció audiovisual
0%
Realitzacions multi-càmera
0%
Streaming de vídeo en directe
0%
Vídeo corporatiu
0%

Per què escollir-nos

Ens impliquem en cada projecte, personalitzant-lo i fent-lo únic per aconseguir l’excel·lència que els nostres clients ens demanen, només així ens sentim realitzats.

Comptem amb la confiança de grans marques i institucions que dia rere dia ens demanen que estiguem al costat del seu projecte.

Cada cop són més necessàries les tecnologies telemàtiques audiovisuals i fa molts anys que apostem per aquest camí.

Màxima qualitat

100% Segur

Confiança

Experts en Connectivitat

Implicació

Àmplia experiència

Hem col·laborat amb

En aquesta web fem servir “cookies tècniques” per donar una experiència millor. Estàs d’acord?